EmailLinkedIn


Dit is onze sollicitatieprocedure


Na jouw sollicitatie ontvang je een bevestiging per e-mail. In deze bevestiging vind je de inloggegevens waarmee je toegang krijgt tot onze sollicitatieportal op deze website. In de portal kun je jouw sollicitatie bekijken en worden de vervolgstappen in het sollicitatieproces vastgelegd.

De inloggegevens ontvang je eenmalig bij je eerste sollicitatie. Solliciteer je in de toekomst opnieuw bij ons, gebruik dan de inloggegevens die je eerder hebt ontvangen. Indien je het wachtwoord bent vergeten, kun je deze opnieuw aanvragen via de knop 'wachtwoord vergeten' op de inlogpagina.

De eerste selectie van de sollicitaties volgt zo spoedig mogelijk na het sluiten van de vacature. Hierna ontvang je bericht over de uitslag. Na de sluitingsdatum verdwijnt de vacature van de site. Het is niet mogelijk om daarna de vacaturebeschrijving nog terug te vinden. Het is dus belangrijk om voor jezelf de informatie over de vacature op te slaan voor deze van de website verdwijnt.


Vraag het P&O!


Mocht je vragen hebben over jouw sollicitatie of het sollicitatieproces, neem dan contact op met onze P&O afdeling door op onderstaande knop te klikken.